Mevzuatta Ceza Avukatı adında ayrı bir avukatlık olmamakla birlikte halk dilinde daha çok ceza davalarına giren avukatlara Ceza Avukatı veya Ağır Ceza Avukatı denilmektedir.

Ceza avukatı sanık yönünden doğrudan kişi özgürlüğünü sağlamayı hedef edinirken, mağdur yönünden ise mağdurun haklarını koruma vazifesi görür. Ceza avukatının yaptığı iş ve edindiği görevler diğer hukuk branşlarından oldukça farklılık göstermektedir.

Ceza avukatı; faaliyetlerinin büyük bir bölümünü Ceza Hukuku alanında yoğunlaştırmış ve daha çok Ceza Davalarına bakan avukat olarak tanımlanmaktadır. Ceza Avukatları hukukun en çekişmeli ve en sıkıntılı alanında faaliyet sunmaktadır. Bu nedenle Ağır Ceza Avukatı, Asliye Ceza Avukatı araştırmasının dikkatli yapılması gerekmektedir. Ceza Hukuku çok geniş bir alanı ve çok farklı prosedürleri barındıran bir uzmanlık alanıdır.

Bireyler sıklıkla Ceza Avukatı bulma konusunda geç kalmakta ve sonuçta ciddi hak kayıplarına uğrayabilmektedir. Ceza Yargılamasında, Ceza Avukatı ile çalışılması gereken en uygun zaman dosyanın ilk aşaması yani sanık veya mağdurun kollukta veya savcılıkta ifadesinin alınacağı aşamadır. Ceza davaları hiç bir zaman hafife alınmamalı geç kalmadan Ceza Avukatı ile çalışmaya başlamalıdır.

Kişiler kimi zaman aleyhine açılan Ceza Davalarını çok ciddiye almamakta Ceza Avukatı ile çalışma yolunu seçmemektedirler. Bu halde aslında ceza almaması gereken kişiler haklarını koruyamamakta ve özgürlüğü kısıtlayıcı cezalarla karşı karşıya kalabilmektedirler.

Ceza Avukatının öncelikle suça konu eylemin gerçekleştiği yerden seçilmesi kişilerin menfaati açısından önemlidir. Zira suça konu eylemin gerçekleştiği yerde bulunan Ceza Avukatı ile çalışılması dosyayı fiziki olarak inceleme ve delil toplama gibi hususlarda verim sağlayacaktır.

İzmir’de tavsiye edilebilecek Ceza Avukatı, İzmir’de en iyi Ceza Avukatı araştırmalarının dikkatli yapılması gerekmektedir. Tarafımızca Ceza Davalarının her alanında hizmet verilmektedir. Ceza Avukatı veya Ağır Ceza Avukatı tutmak zor bir süreç olmamakla birlikte danışma ve avukatlık hizmetleri Av. Mert Ali Rıza Sezgin ile iletişime geçmeniz yeterlidir.

Ceza Avukatı fiyatları; dava aşaması ve suç kategorisine göre değişiklikler göstermektedir. Tarafımızca çok fahiş fiyatlar talep edilmemekte ve tarafların mağduriyetlerinin giderilmesi hedeflenmektedir.

İzmir’de Ceza Avukatı, İzmir’de Ağır Ceza Avukatı, İzmir’de Asliye Ceza Avukatı olarak dosyanız hangi aşamada olursa olsun tarafımızdan danışmanlık veya avukatlık hizmeti alabilirsiniz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir